Lynhurtig levering ⚡️

Gratis fragt over kr. 999,- 🚛

14 dages returret ✅

Hjælpecenter og ofte stillede spørgsmål

Her på siden har vi samlet de oftest stillede spørgsmål. Find hurtigt svaret på hvad end du skulle være i tvivl om!

Fragt og levering

Hvilke lander sender i til?

I øjeblikket sender vi kun til Danmark.

Bor du udenfor Danmark, men ønsker varer fra vores webshop, så skriv en mail til os for at høre hvilke muligheder vi har for at levere produkter til dig. Vi finder en løsning!

Hvor lang tid vil der gå, før jeg modtager min ordre?

Normalt leverer vi indenfor 1-2 hverdage, når det drejer sig om lagervarer.

Ordrer, som indeholder forudbestillinger, vil blive sendt samlet, når alle varer i ordren er kommet på lager. Ønsker du at få delsendt din ordre, vil dette kræve, at der bliver lagt separate bestillinger.

Har du ved en fejl fået lagt en bestilling, som både indeholder lagervarer og forudbestillinger, og ønsker du at få det delsendt, kan vi desværre ikke gøre det på nuværende tidspunkt, selvom vi arbejder på en løsning. Er dette tilfældet, bedes du kontakte os på mail eller telefon, så vi kan annullere din ordre, så du kan lægge nye, opdelte ordrer i stedet.

Ordre

Hvordan annullerer jeg min ordre?

Vi forstår det fuldstændig. Vi skifter også mening!

Ønsker du at annullere din ordre, skal dette gøres inden den afsendes fra vores lager, da købet herefter betragtes som fuldført, og derfor omfattes af returret i stedet.

Ønsker du at få annulleret din ordre før afsendelse bedes du enten at skrive en mail til kontakt@matraws.dk - eller endnu bedre: ringe på tlf.: 32421020

En ordre betragtes ikke som annulleret, hvis den ikke afhentes i pakkeshop og derfor leveres tilbage til os.

Jeg har fortrudt mit køb og ønsker at returnere varen. Hvordan gør jeg?

Hos os gives der 14 dages fuld retur-/fortrydelsesret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde, og fragten skal bestilles via vores returportal.

Når vi har modtaget din returpakke, vil vi behandle den hurtigst mulig. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb.

I vores butikker er det ikke muligt at få penge retur, men du kan sagtens ombytte til et andet produkt, som du hellere ønsker.

Hvor lang tid vil der gå, før jeg modtager min tilbagebetaling?

Tilbagebetalinger behandles inden for 7 dage fra vi modtager varen/varerne. Herefter vil der gå et par bankdage, før pengene er tilbage på din konto.

Leder du stadig efter svar?

Hvis de svar, du ledte efter, ikke var i vores ofte stillede spørgsmål, bedes du sende os en email ved at udfylde formularen nedenfor.