Lynhurtig levering ⚡️

Gratis fragt over kr. 999,- 🚛

14 dages returret ✅

Pokémon TCG: Temporal Forces - En tidsrejse i form af pap!

Pokémon TCG: Temporal Forces - En tidsrejse i form af pap!

Mathias Rosenkjær |

Er I klar til at tage et skridt ind i fortiden og springe ind i fremtiden med den nyeste Pokémon TCG-udvidelse, Temporal Forces? Denne udvidelse er en sand tidsrejse, der bringer gamle venner tilbage og introducerer nye ansigter, som vil ændre måden, vi spiller Pokémon TCG på!

Blandt de mange spændende nyheder er genkomsten af de legendariske ACE SPEC-kort, som vi ikke har set siden de gode gamle Black & White-dage. Disse kort er så kraftfulde, at du kun må have ét af hvert i dit deck. Tænk på dem som din hemmelige superkraft – brug dem klogt!

Og taler vi om nye kort? Temporal Forces byder på over 160 nye kort, inklusive mere end et dusin nye Pokémon ex og de fortryllende Tera Pokémon ex. Har du nogensinde drømt om at se Wugtrio eller Farigiraf i helt nye typer? Nu har du chancen!

For de samlere og spillere derude, har vi hos Matraws.dk allerede fået fingrene i nogle af de spændende produkter fra Temporal Forces. Tjek vores Elite Trainer Box - Walking Wake, perfekt for den seriøse spiller, eller vores Elite Trainer Box - Iron Leaves for dem, der søger en anden type udfordring. Ønsker du at udvide din samling yderligere? Så er vores Booster Box med 36 pakker lige noget for dig. Og for dem, der ønsker at starte lidt mindre, har vi også 3-Pack Blister - Cleffa og 3-Pack Blister - Cyclizar pakker, som er en fantastisk måde at få fat i nogle boosterpakker på.

Så hvad venter du på? Tag med os på en rejse gennem tid og rum med Pokémon TCG: Temporal Forces. Uanset om du er en ung Trainer, der lige har startet din rejse, eller en erfaren veteran, er der noget for enhver i denne udvidelse. Besøg Matraws.dk i dag, og lad os sammen udforske de nye dimensioner af Pokémon TCG!

Husk, Pokémon Trainers, at hver rejse starter med det første skridt... eller i dette tilfælde, det første kort. Må den bedste Trainer vinde!

Gå ikke glip af denne tidsrejse!

Smid en kommentar

Bemærk: Kommentarer skal godkendes før de offentliggøres.